Image
Image

Консултации с детски зъболекар

Детска дентална клиника Dr.Cvety - София

Първият преглед при детски стоматолог е опознавателен. Специалистът се запознава със състоянието на временните зъби на детето, на захапката и челюстта.

При тези консултации могат да последват препоръки за необходимо бъдещо лечение. Препоръчително е да не започва лечение на зъбите с първото сядане на зъболекарския стол – така ще се избегне възможността от травмиране на малкия пациент.

Полезна информация

Скъпи родители, не пренебрегвайте и факта, че учим децата си да не разговарят с непознати, да не взимат нищо от непознати. Водейки ги за първи път при мен на зъболекар, аз за тях съм непознат, който се опитва да ги снима, прегръща, подкупва с безобиден подарък. Реално аз като детски стоматолог съм „заплаха“ за тях и на наложените правила. Затова е много важно на първата среща да изпълним точно това, за което сме се уговорили – снимки, разговор и игра, без лечение или друга стоматологична процедура. Тук изключението е, ако детето е за първи път при нас по спешност заради травма, болка или оток. Тогава тактиката е различна и залогът за успех също.

Готови сме да помогнем

Вашите деца имат проблеми със зъбите?
Очакваме да се свържете с нас.

Image

Дентална клиника
създадена за вашите деца.
Даряваме усмивки!

Адрес на клиниката

За връзка с нас

Имейл: info@drcvety.com
Моб. номер: 0879 010 112