Image

Блог Съветите на Dr.Cvety

Пътеводител на детския стоматолог при планиране на комплексни лечения, уравнения с много неизвестни

dr-cvety-detski-zubolekar
НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ДЕТСКА ДЕНТАЛНА МЕДЕЦИНА избра като лектор номер 2 д-р Цветелина Дучева  или по - известна сред малките си пациенти и техните родители като д-р Цвети.

Работата и е изключително тясно специализирана в профилактика и лечение на деца и подрастващи, съосновател на проекта ДЕТСКА ДЕНТАЛНА КЛИНИКА, специалист в микро инвазивното лечение, с множество след дипломни специализации свързани с лечението на деца под медицински сън и на деца със специални потребности.
Предприемач, инфлуенсър, редактор, майка на две деца.
Д-р Дучева е лекторът, от който можем да научим много за превенция и стандарти на лечение за малките ни пациенти.

А темата, с която ще се представи е : "Пътеводител на детския стоматолог при планиране на комплексни лечения,уравнения с много неизвестни"

Д-р Цветелина Дучева се дипломира през 2002 г. във Факултет по Дентална Медицина към Медицински Университет - гр.София. Специалист в микро инвазивно лечение на деца и подрастващи с множество международни практики и след дипломни специализации, свързани с лечението на деца под медицински сън, както и лечение на деца със специални потребности.

Член на International Association of Paediatric Dentistry (IAPD), лектор в училище за бременни и родители, както и на тясно профилирани български и международни конференции свързани с детското орално здраве.

Съосновател на проекта ДЕТСКА ДЕНТАЛНА КЛИНИКА, специализирана практика за профилактика и лечение на деца и подрастващи.

Предприемач, разработил съвместно с Университета по Хранителни Технологии гр. Пловдив, близалка за здрави детски зъби под бранда Dentallollipop by dr.Cvety.

Бивш главен лекар и създател на детския проект към Клиника Дучев в периода между 2014- 2022 г. .

Майка на 2 момичета-близнаци.

Децата са нейната слабост, а профилактиката и здравето на детските зъби са в основата на професионалните и интереси . 

Из Дневникът на детския зъболекар - Глава 76 ”Зъбн...
Зъбните травми при децата, как да ги избегнем?

Готови сме да помогнем

Вашите деца имат проблеми със зъбите?
Очакваме да се свържете с нас.

Image

Дентална клиника
създадена за вашите деца.
Даряваме усмивки!

Адрес на клиниката

За връзка с нас

Имейл: info@drcvety.com
Моб. номер: 0879 010 112